Knitted Knots respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met alle toepasselijke privacy regelgeving behandeld.

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van, en de mogelijkheden op de website van Knitted Knots.

 

Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in dit privacy beleid. Het is daarom raadzaam om dit document regelmatig te raadplegen.

 

Knitted Knots gebruikt en bewaart uw persoonsgegevens en gegevens met betrekking tot uw bestelling om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Door het aanmelden op de nieuwsbrief van Knitted Knots verleent u tegelijkertijd toestemming om uw persoonsgegevens en e mailadres op te slaan. Knitted Knots gebruikt deze opgeslagen informatie om u te informeren over activiteiten van Knitted Knots. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van uw bestelling of op grond van een wettelijk voorschrift. 

 

Knitted Knots maakt gebruik van een programma dat onder andere registreert hoe vaak www.knittedknots.com wordt bezocht.

 

Indien u vragen mocht hebben over het privacybeleid van Knitted Knots dan kunt u per e-mail contact met ons opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

of per post:

 

Knitted Knots

Hoofdstraat 1C

9451 BA Rolde

 

U kunt hier ook terecht als u de gegevens die Knitted Knots van u heeft geregistreerd wilt laten verwijderen en voor even eventuele correctie daarop indien deze gegevens foutief of onvolledig zijn.

 

fonty antique

 

Website vernieuwd!

 

Hij ziet er bijna helemaal hetzelfde uit..., maar toch is de website helemaal vernieuwd! Graag horen we je feedback! En ook voor vragen en  hulp bij het bestellen bel je naar 085-2736902. Of mail naar info@knittedknots.com

 

 


20140911 160123 resized

 

Workshop Entrelac Tunisch Haken


Op 18 december organiseren we weer een workshop Entrelac Tunisch haken.

 

Klik hier voor meer info en aanmelden.

 

full34847853

 

Collectie Veenhuizen